3 راهکار گوگل برای امن ماندن داده‌ های شخصی

 
قبل از کلیک در هر جایی، تفکر کنید
وب‌ سایت‌ های جعلی یا آلوده( و یا حتی وب‌ سایت‌ های معتبری که توسط مجرمین هک شده‌ اند) می‌ توانند دستگاه شما و داده‌ هایی که بر روی آن است را به خطر بیندازند. برخی از وب‌ سایت‌ هایی که تحت عنوان drive-by downloads شناخته می‌ شوند می‌ توانند به‌ وسیله بازدید شما از آن وب‌ سایت‌ ها و یا کلیک کردن بر روی یکی از لینک‌ هایشان، نرم‌افزار های آلوده را بر روی دستگاه شما نصب کنند. اغلب این سایت‌ ها به‌وسیله ارائه محتوای غیر قانونی و یا چیزی با ظاهر خوب مثل محتوای بزرگ‌ سال، قمار یا فیلم و موزیک رایگان، خطرآفرین می‌شوند.
 
تمام سعی خود را بکنید تا به‌ وسیله فیشر ها به دام نیفتید
فیشینگ زمانی اتفاق می‌ افتد که یک ایمیل و یا یک پیام در شبکه‌ های اجتماعی دریافت می‌ کنید و به نظر می‌ رسد که از جایی معتبر مانند بانک و یا یک سایت شبکه اجتماعی ارسال‌ شده باشد. اگر بر روی لینک موجود در پیام کلیک کنید، به یک وب‌ سایت منتقل می‌ شوید که ظاهری مشروع دارد، اما احتمالاً به‌ وسیله مجرمینی اداره می‌ شود که سعی دارند که نام کاربری و رمز عبورتان را دریافت کنند. بهترین کاری که می‌ توانید بکنید این است که بر روی آن لینک کلیک نکنید و به‌جای این کار آدرس سایت معتبر بانک یا شبکه اجتماعی‌ تان را به‌صورت دستی در مرورگر خود وارد کنید تا از این‌ که به سایت درستی هدایت می‌ شوید اطمینان حاصل کنید.
 
درباره گذر واژه‌ ها(Passwords) هوشمندانه عمل کنید
داشتن یک گذر واژه محکم و تعویض دوره‌ ای آن، ‌یکی از پایه‌ ای‌ ترین اصول امنیتی برای هر شخص می‌ باشد. هرگز از یک گذر واژه مشابه، برای چند سایت استفاده نفرمایید. اگر در به خاطر سپردن گذر واژه‌ هایتان که اغلب تغییر نیز می‌ کنند مشکل‌ دارید می‌ توانید از نرم‌ افزار های مدیریت گذر واژه استفاده کنید تا به‌ راحتی آن‌ ها را بازیابی کرده و به خاطر بیاورید.


منبع: سایت نظارت بر خانواده